Wilt u Renusol ontmoeten?:
Zo aan het begin van het laatste kwartaal van 2022 zijn we dankbaar dat we zo positief kunnen terugkijken op wat het jaar ons tot nu toe heeft gebracht.

Wilt u Renusol ontmoeten?

Zo aan het begin van het laatste kwartaal van 2022 zijn we dankbaar dat we zo positief kunnen terugkijken op wat het jaar ons tot nu toe heeft gebracht.

Alhoewel 2022 begon met een aantal COVID-19-maatregelen en eerdere protocollen nog steeds de toegestane activiteiten beïnvloedden, zijn we heel blij dat we terug zijn naar normaal, tenminste waar het evenementen voor zonne-energie betreft.

Of u ons nu al heeft gezien op een van de vele evenementen waar de we afgelopen maanden stonden, van plan bent om ons te bezoeken op ons volgende evenement of beide, we genieten ervan om weer te kunnen praten over alles wat te maken heeft met zonne-energie!

Succes van evenementen

Na vele maanden vertraging en afzeggingen vanwege de pandemie, konden een paar van de grootste evenementen op het gebied van zonne-energie eindelijk doorgang vinden. En dat hebben we gevierd.

Intersolar 2022

Het team van Renusol verwelkomde de terugkeer van persoonlijke evenementen op Intersolar Europe 2022 in München eerder dit jaar.

Van 11 tot 13 mei stond ons team daar met een stand om alle nieuwigheden op het gebied van zonne-energie te bespreken en te laten zien. Onze RH1 dakhaak, die onlangs is uitgebracht, stond centraal in de meeste discussies want klanten wilden alles weten over deze supersterke, extra duurzame montageoplossing.

Er waren meer kansen om over onze producten te praten want ook The Solar Show werd deze zomer gehouden.

The Solar Show Africa 2022

Ook The Solar Show Africa is een enorm belangrijk evenement op de zonnekalender en vormde een prachtige kans om weer contact te maken met meer installateurs. Het werd deze keer gehouden in Johannesburg.

Het team van Renusol was er trots op om op 22 augustus samen met onze vrienden van SegenSolar met de Pre-Solar-Show Training Workshop het evenement in te luiden.

Als sponsors van het evenement boden we een uitgebreide producttraining aan. We beantwoordden ook vragen over de Renusol productportfolio en praatten bij met Zuid-Afrikaanse installateurs.

Gelukkig voor installateurs die verder uit de buurt wonen is er opnieuw een kans om ons persoonlijk te spreken in oktober…

Solar & Storage Live UK 2022

Dit jaar wordt Solar & Storage gehouden van 18 tot 20 oktober in het Engelse Birmingham, met een conferentie en beurs over zonne-energie.

Met naar verwachting meer dan 4.000 gasten, 250 sprekers en 150 beursstands biedt het evenement ruim netwerkkansen in de loop van de beurs.

Als je graag betekenisvolle gesprekken wilt aangaan met andere professionals en je favoriete fabrikanten wilt ontmoeten, zien we je daar graag!

We hebben een eigen stand met het Renusol team en spreken je graag over onze producten…

Renusol’s productassortiment

Met ons uitgebreide assortiment zonneproducten is er een Renusol installatieoplossing voor iedereen. Maar welk systeem past het best bij welk type installatie?

De MetaSole+ is er in verscheidene variaties: de MS+P, een staande versie van de MS+, de MS+CORRUGATED voor metalen golfplaatdaken en de MS+H met meer ruimte tussen het dak en de panelen voor verbeterde luchtstroming en weerstand tegen hogere temperaturen. Dit flexibele systeem heeft een compact ontwerp om de transportkosten te verlagen.

De FS en ConSole+ daarentegen zijn geschikt voor platte daken, terwijl het TriSole+-systeem wordt aanbevolen voor trapeziumvormige metalen of vezelcement golfplaatdaken op commerciële, industriële en agrarische panden.

We bieden een breed assortiment universele montageoplossingen voor snelle en gemakkelijke installatie, om wat voor dak het ook gaat.

De RH1 dakhaak is 25% zo sterk als ons vorige sterkste model en heeft een ongelooflijk hoge belastingcapaciteit en volledig verstelbare grondplaat. De Renusol RS1 is een even flexibele universele klem met verstelbare kop voor midden- en eindtoepassing.

Ga voor meer informatie over Renusol’s uitzonderlijke productassortiment, waaronder ook de RS1 universele klem, naar onze website.

About Renusol Europe GmbH

Renusol Europe GmbH specialises in the manufacturing and sale of PV mounting systems for roof-integrated, rooftop and flat-roof installations. Since 2017, the Pari Group acquired the company and has continued the business of Renusol GmbH, which has been active on the solar market since 1997. Renusol Europe conducts its business in all the core markets of Europe as well as those in the Middle East and Africa from its headquarters in Cologne, Germany. True to the corporate philosophy simple, solid, service, Renusol is committed to simple, secure solutions and comprehensive services.

(Klik om te vergroten)

Contactpersoon voor de pers

Marko Balen, Product Management / Marketing

Renusol Europe GmbH
Marko Balen
Piccoloministraße 2
51063 Köln
Tel. +49 221 788707-57
Fax +49 221 788707-99
marko.balen@renusol.com
www.renusol.com

Ga terug