Onze oplossingen voor PV-montage: het bewijs zit hem in de projecten :
Al 25 jaar vertrouwen installateurs op Renusol voor het gereedschap dat nodig is om zonne-energiesystemen op allerlei soorten daken te bevestigen. Onze lange, succesvolle...

Onze oplossingen voor PV-montage: het bewijs zit hem in de projecten

Al 25 jaar vertrouwen installateurs op Renusol voor het gereedschap dat nodig is om zonne-energiesystemen op allerlei soorten daken te bevestigen. Onze lange, succesvolle geschiedenis en ons streven naar kwaliteit geven onze klanten de zekerheid dat onze oplossingen waarde toevoegen.

Maar net als wij, kunnen fabrikanten niet zo lang marktleider blijven zonder klanten, zowel oude als nieuwe, te bewijzen dat ons aanbod zo goed is als het lijkt.

Daarom hebben we een lange lijst met projecten die zijn uitgevoerd met onze producten, die voor iedereen zichtbaar zijn en die het concrete bewijs vormen van hun betrouwbaarheid. We hebben deze projecten gebruikt om de praktische toepassing van onze montagesystemen te demonstreren, beginnend met de twee meest voorkomende daken: schuine en metalen.

Schuine daken

De meeste residentiële PV-systemen worden geïnstalleerd op schuine daken, wat betekent dat we voor veel van deze populaire projecten in de loop der jaren hebben hebben kunnen profiteren van onze oplossingen, en dan met name van ons VarioSole+-systeem.

Dit systeem, ook bekend als VS+, heeft een modulair ontwerp dat flexibiliteit biedt bij de installatie. Het bevat alle benodigde onderdelen voor een veilige, betrouwbare montage, waaronder twee montagerails van verschillende afmetingen voor middelzware en zware belasting, en moduleklemmen die kunnen worden aangepast aan verschillende framesoorten.

Het VS+ systeem past perfect bij onze universele klem, die geschikt is voor alle moduleframehoogten tussen 30 en 50 mm: de RS1. Dit gepatenteerde product, dat in staat is midden- en eindklemmen te ondersteunen, is verstelbaar en gemakkelijk te monteren, en blijkt populair vanwege het vermogen om vast te klikken en de installatiekosten te verlagen. Voor frameloze glasmodules is er de LC1-klem, die ook universeel is.

Om te laten zien hoe efficiënt onze oplossingen voor schuine daken zijn, kijken we naar het Imperial Park-project.

Er staan een groot aantal nieuwbouwwoningen in deze woonwijk, die allemaal hoogwaardige producten voor PV-montage nodig hadden die veilig en duurzaam genoeg waren om kopers vertrouwen te geven, constante prestaties leverden bij alle installaties en eenvoudig (en voordelig) op grote schaal konden worden geïnstalleerd. Het VS+-systeem voldeed aan alle eisen en ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Metalen daken

Een populaire keuze onder bedrijven en een ideale basis voor PV-systemen. Veel projecten op metalen daken zijn uitgevoerd met ons speciale montagesysteem, de MetaSole+ (of MS+).

Het MS+-systeem staat bekend om de grote verscheidenheid aan variaties, waardoor installateurs het best mogelijke resultaat kunnen bereiken, zelfs bij ingewikkelde dakoppervlakken of locatieomstandigheden. Terwijl de standaardvariant is ontworpen voor horizontale panelen op trapeziumvormige plaatstalen daken, en de MS+ CORRUGATED en MS+H geschikt zijn voor respectievelijk golf- en trapeziumvormige plaatstalen daken, kan de MS+P worden gebruikt voor verticale installaties. Er is ook de MS+ voor warme omgevingen.

Elke versie biedt een aantal voordelen, waaronder zelfborende, schroefdraadvormende schroeven die rommelige metaalsplinters elimineren, wat de installatie vereenvoudigt, en een compact ontwerp dat transport en opslag stroomlijnt. Deze eigenschappen helpen de projectkosten te verlagen, zodat bedrijfseigenaren hun investeringen kunnen maximaliseren en aan de budgetvereisten kunnen voldoen.

En wat is een betere manier om de mogelijkheden van het MS+-systeem aan te tonen dan de piramide van zonnepanelen in Loanhead, Schotland?

Dit onconventioneel gevormde kantoorgebouw bestaat uit drie driehoekige wanden die met zonnepanelen zijn bedekt en vergde een aanpasbare montageoplossing die netjes op het hele oppervlak van de piramide zou passen. Ons MS+-aanbod voldeed aan alle eisen en was zo succesvol dat het kantoor werd genomineerd voor een groot aantal prijzen, allemaal ter ere van de vindingrijkheid van het gebouw.

Benieuwd naar meer projecten met schuine en metalen daken die met Renusol voor allerlei soorten daken zijn uitgevoerd? Ontdek nu de volledige lijst, waar je ook voorbeelden vindt van onze installaties voor platte daken, in het dak en in open ruimtes!

About Renusol Europe GmbH

Renusol Europe GmbH specialises in the manufacturing and sale of PV mounting systems for roof-integrated, rooftop and flat-roof installations. Since 2017, the Pari Group acquired the company and has continued the business of Renusol GmbH, which has been active on the solar market since 1997. Renusol Europe conducts its business in all the core markets of Europe as well as those in the Middle East and Africa from its headquarters in Cologne, Germany. True to the corporate philosophy simple, solid, service, Renusol is committed to simple, secure solutions and comprehensive services.

(Klik om te vergroten)

Contactpersoon voor de pers

Marko Balen, Product Management / Marketing

Renusol Europe GmbH
Marko Balen
Piccoloministraße 2
51063 Köln
Tel. +49 221 788707-57
Fax +49 221 788707-99
marko.balen@renusol.com
www.renusol.com

Ga terug