De nieuwe Intersolar-beurs staat op het punt van beginnen :
Bij Renusol weten we dat het bij een toonaangevende PV-fabrikant niet alleen draait om het fabriceren van producten. Natuurlijk is een goed portfolio doorslaggevend om voet aan de grond...

De nieuwe Intersolar-beurs staat op het punt van beginnen

Bij Renusol weten we dat het bij een toonaangevende PV-fabrikant niet alleen draait om het fabriceren van producten. Natuurlijk is een goed portfolio doorslaggevend om voet aan de grond te krijgen in zo'n drukke en concurrerende markt, maar we hebben ook de verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de huidige trends in de sector. Hoe kunnen we immers aan de vraag voldoen als we niet weten wat de klanten willen?

Daarom laten we graag ons gezicht zien bij alle evenementen die zijn gericht op het nieuwste en het beste op het gebied van zonne-energie, zoals Intersolar!

Nadat we in 2022 met trots aan deze jaarlijkse beurs hebben deelgenomen, zijn we enthousiast om in juni opnieuw dicht op de actie te zitten: een ontmoeting met duizenden PV-professionals van over de hele wereld om bij te praten over nieuwe ontwikkelingen en te genieten van persoonlijke gesprekken met onze klanten.

Waar draait Intersolar 2023 om en waarom zouden we u daar graag zien?

De terugkeer van een langverwacht evenement

Zoals ieder jaar vindt Intersolar 2023 plaats in München, Duitsland. Daar komen wereldwijde fabrikanten, leveranciers, distributeurs, dienstverleners, projectplanners en ontwikkelaars samen in het kader van innovatie op het gebied van zonne-energie.

We twijfelen er niet aan dat de Intersolar dit jaar zijn status als de grootste zonne-energiebeurs ter wereld waarmaakt, met meer dan 85.000 bezoekers en 1.250 bedrijven die naar verwachting van 14 tot 16 juni aanwezig zullen zijn op de Messe München, de plaats waar het evenement wordt gehouden.

Deelnemers profiteren van een interessante selectie van segmenten tijdens de beurs, waaronder technologieën en installaties voor zonne-energie en het segment waarin we het meest geïnteresseerd zijn: fotovoltaïsche energie. In dit onderdeel, dat alle soorten PV-componenten omvat, zoals zonnecellen, modules en omvormers, zullen diverse fabrikanten hun producten presenteren en nieuwsgierige gasten informeren over de belangrijkste kenmerken. En we zijn erbij!

Het Renusol-team bevindt zich tijdens het driedaagse evenement op stand A5.211 en we praten u graag bij over enkele van onze meest recente successen...

Een kijkje in onze agenda

Dankzij onze 25 jaar ervaring en vele maanden hard werken om ons aanbod te verbeteren, zijn er veel onderwerpen die Renusol graag wil bespreken met de deelnemers tijdens de komende Intersolar-beurs.

Een van onze grootste recente successen is de koppeling van de projectontwerptool PV-Configurator 3.0 met de Sunny Design-tool van SMA Solar Technology AG. Dankzij deze samenwerking, die eind vorig jaar van start ging, kunnen installateurs complete PV-systemen, met of zonder energieopslag, plannen in slechts een paar klikken. Het is dus altijd snel en gemakkelijk om de klus te klaren, zelfs als onze klanten aan uitgebreidere projecten beginnen.

We hebben ook een elfde taal toegevoegd aan de PV-Configurator 3.0: Kroatisch. Dankzij deze update kunnen we hoogwaardige service bieden in een nieuwe waardevolle regio nu zonne-energie steeds populairder wordt in Oost-Europa.

Een ander onderwerp dat we graag aansnijden tijdens Intersolar 2023 is onze RH Flat-dakhaak, die begin dit jaar is toegevoegd aan ons portfolio van universele montageoplossingen.

Dit dynamische product, dat op elke installatieplaats kan worden gebruikt, is flexibel dankzij een geoptimaliseerde bodemplaat, verstelbare onderdelen en kleinere, smallere afmetingen. De RH Flat is zelfs zo indrukwekkend dat het, volgens ons onderzoek, het aantal benodigde dakhaken per installatie met 41% kan verminderen, wat installateurs tijd en geld bespaart.

We hebben het ook graag over ons uitgebreide aantal montagesystemen die installateurs kennen en waarderen. Wat u ook wilt bespreken, we staan klaar om u te helpen.

Registreer vandaag nog uw plek op de website van Intersolar om op dit mooie evenement met Renusol in gesprek te gaan. Het duurt niet lang meer!

About Renusol Europe GmbH

Renusol Europe GmbH specialises in the manufacturing and sale of PV mounting systems for roof-integrated, rooftop and flat-roof installations. Since 2017, the Pari Group acquired the company and has continued the business of Renusol GmbH, which has been active on the solar market since 1997. Renusol Europe conducts its business in all the core markets of Europe as well as those in the Middle East and Africa from its headquarters in Cologne, Germany. True to the corporate philosophy simple, solid, service, Renusol is committed to simple, secure solutions and comprehensive services.

(Klik om te vergroten)

Contactpersoon voor de pers

Marko Balen, Product Management / Marketing

Renusol Europe GmbH
Marko Balen
Piccoloministraße 2
51063 Köln
Tel. +49 221 788707-57
Fax +49 221 788707-99
marko.balen@renusol.com
www.renusol.com

Ga terug