Colofon

Dit colofon betreft alle websites die bereikbaar zijn onder de domeinnamen

www.renusol.com
www.pv-configurator.com

of via andere domeinnamen die naar deze websites verwijzen (gezamenlijk de "websites"). Daarnaast is het colofon ook van toepassing op de verspreiding van content via internet op de volgende sociale netwerken of sociale media (gezamenlijk "social media"):

www.facebook.com/Renusol/
www.linkedin.com/company/renusol-gmbh
www.youtube.com//user/Renusol
twitter.com/renusol/
www.xing.com/companies/renusolgmbh und
de.slideshare.net/renusol/

Het volgende colofon is niet van toepassing op diensten die losstaan van de websites of sociale media van de aanbieder van de huidige website, die via andere onafhankelijke domeinnamen toegankelijk zijn of een anderszins vast te stellen onafhankelijk aanbod doen (bijv. www.renusolamerica.com). Deze diensten omvatten inhoud van derden, waaronder andere bedrijven van de Renusol Europe-groep, die dit op eigen verantwoordelijkheid aanbieden en waarvoor de aanbieder van de huidige website geen enkele aansprakelijkheid op zich neemt.

Aanbieder:

Renusol Europe GmbH
Piccoloministr. 2
51063 Köln
Duitsland

Directie: Dieter Heck, Dr. Alexander Kirsch

Contact:
Tel.: +49 (0)221 788 70 70
Fax.: +49 (0)221 788 707 99
E-mail: info@renusol.com

Griffie rechtbank: Local Court Munich

Registernummer: HRB 230967

Btw-nr.: DE310271318

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55.2 van de Duitse Federale Omroepovereenkomst (RStV):

Dr. Alexander Kirsch

Juridische informatie

1.) Inhoud van onze websites
De inhoud van onze websites en social media is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Door alleen het gebruik van onze websites en social media ontstaat er geen overeenkomst tussen de gebruiker en Renusol Europe.

2.) Externe links
Onze websites en onze social media bevatten links naar externe websites van derden ("externe links"). Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites. Renusol Europe beschouwt de inhoud van websites die toegankelijk zijn via externe links niet als eigen inhoud; de exploitant van de desbetreffende website is hiervoor alleen verantwoordelijk. Als ons de informatie bereikt dat externe websites de wet schenden, verwijderen wij de links naar die externe websites onmiddellijk.

3.) Auteursrecht
De inhoud en werken die door of voor de aanbieder van de site op onze websites en social media worden gecreëerd, zijn onderworpen aan wetgeving op auteursrecht en naburige rechten. Voor elk gebruik buiten de wettelijke grenzen is de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renusol Europe of de desbetreffende rechthebbende vereist. Dit geldt in het bijzonder voor het verveelvoudigen, bewerken, vertalen, opslaan, verwerken of verspreiden van inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Voor zover de inhoud van deze site niet door de aanbieder van de site is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd.
Deze inhoud en eventuele rechten van derden zijn als zodanig geïdentificeerd.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Renusol Europe GmbH heeft op deze pagina's links naar andere websites geplaatst. Voor al deze links geldt:

Renusol Europe GmbH kan geen invloed uitoefenen op het ontwerp en de inhoud van de sites waar de links naartoe leiden en distantieert zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle sites waarnaar deze homepage doorlinkt.

Copyright
De inhoud van de website van Renusol Europe GmbH is auteursrechtelijk beschermd. De reproductie van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, delen daarvan of afbeeldingen, is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van Renusol Europe GmbH.

Concept, ontwerp en realisatie
necom Werbeagentur GmbH, Köln, München, Hamburg